Як вибрати домен для сайту у Франківську? Поради веб-майстра

0
6
домен

Як вибрати гарне доменне ім’я для сайту? Який домен вибрати для сайту компанії чи фірми? Давайте запитаємо у експерта по розробці сайтів Івано-франківськ, який розумє дану тематику в Інтернеті.

1) Якщо ви купуєте домен firmochka.if.ua, будьте впевнені, що Ви купили і інші домени вищого рівня, тобто if.ua, magazin.if.ua. Таким чином, Ви зможете бути впевненими, що ніхто інший, зможе прибрати до рук Ваш розкручений бренд і Ваших клієнтів. Існує величезна кількість доменних зон, і чим більше їх ви купите, тим краще. Ніхто не знає які перспективи щодо розширення онлайн бізнесу у Вас будуть.

2) Якщо Ви підбирали доменне ім’я, і з’ясували, що тільки домен firma.if.ua вільний, значить постарайтеся вибрати інше доменне ім’я, для якого домени вищого рівня все ще вільні, таким чином Ви уникнете багатьох проблем в майбутньому. Наприклад, ми в нашій компанії витрачаємо багато думка на підбір відповідних доменних імен, іноді перебираючи сотні варіантів. Розробка сайтів івано-франківськ розпочинається з купівлі домену у інтернет-провайдера. Для цього веб-студія чи фрілансер має мати готовий домен для створення веб-сайту, який налаштує потім DNS сервери імен.

3) Можливо, Ваш малий бізнес скоро доросте до нових сфер діяльності, тому є сенс не робити Ваше доменне ім’я надто специфічним, як багато це радять.

4) Намагайтеся зробити своє доменне ім’я — максимально коротким і простим, воно повинно добре запам’ятовуватися, і при його написанні і вимові питань виникати не повинно.

5) Багато фірм, що займаються розкручуванням веб-сайтів, рекомендують Вам вставляти в Ваші доменні імена максимальну кількість ключових слів. Ми не поділяємо цю точку зору. Звичайно, Ви зможете отримати невеликі переваги від цього, наприклад, my-my-designer.if.ua, але розкручуванням слід займатися пізніше. Ваше доменне ім’я має щонайкраще відображати інтереси Вашої компанії, а не задовольняти алгоритмам пошукової системи!

6) Символи — Доменні імена можуть містити тільки букви, цифри, і рисочки. Прогалини і інші символи заборонені. Доменні імена не чутливі до числа.

7) Вибирайте продавця доменів, що користується хорошою репутацією. Краще використовувати широковідомі компанії, які багато років працюють на ринку. Ми також рекомендуємо користуватися сервісами компаній, які дозволяють Вам в ручному режимі в зручній формі редагувати Ваші персональні дані, адреса електронної пошти, ДНС-сервера і т.п. Для цього створення сайтів івано-франківськ слід довірити програмісту, що вміє керування серверми в інтернеті. Для цього найкраще перевірити, що він у змозі робити веб-сайти і коригувати їх на хостингу.

8) Якщо Ви купуєте кілька різних доменних імен, намагайтеся купувати їх в одній хорошій доменної компанії. Таким чином, Вам буде набагато легше ними управляти, і Ви не будете згадувати про те, де Ви їх купили.

9) Перевірте, чи не є Ваше доменне ім’я широковідомою запатентованої торговою маркою Наприклад, microsoft.msk.ru — буде не кращим вибором.

 

10) Слідкуйте за тим, щоб інформація в Ваших контактах оновлювалася регулярно. В іншому випадку, Ви можете пропустити термін проплати домену і втратити його. Повертаючись до пункту 8 повторю, що купувати домени в одній компанії набагато зручніше.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here