Як безкоштовно створити сайт в Тернополі?

0
9
Сайт

Багато користувачів часто замислюються про те, як створити власний сайт просто і безкоштовно. Сьогодні це можна здійснити, скориставшись різними спеціальними програмами. Розробники таких програмних забезпечень намагаються зробити їх доступними для кожної людини. Це досягається за допомогою відсутності необхідності в будь-яких спеціальних знаннях при використанні цих програм, простого механізму їх управління і мінімальних витрат часу на створення інтернет-ресурсів.

Для того щоб створити сайт безкоштовно своїми силами, потрібно дотримуватися певних етапах проведення робіт:

1. Розробити шаблон для сайту, визначивши його майбутній зовнішній вигляд.

2. Наповнити ресурс контентом і запустити в роботу.

3. Впровадити PHP, зробивши сайт динамічним.

Створити для сайту шаблон можна за допомогою різних графічних редакторів. Найбільш часто в цих цілях застосовується Adobe Photoshop. Верстку для ресурсу створюють в різних текстових редакторах. Якщо на сторінці сайту все визначено і не передбачає ніяких змін при зверненнях відвідувачів, то для її створення буде цілком достатньо методів HTML. Такі сторінки називаються статистичними. Але розробка сайтів тернопіль передбачає зміну інформації з яких-небудь чинників або запитам, то сайт потребує наповнення динамічним контентом. Щоб створити динамічні сторінки, можна використовувати мови веб-програмування. Наприклад, PHP, Perl і Python і інші.

Коли сайт повністю готовий, потрібно опублікувати його в інтернеті. Для цього знадобиться доменне ім’я, а також безкоштовний хостинг. Хостинг є спеціальною послугою з розміщення сайтів на інтернет-серверах. Компаній, що надають такі послуги, досить багато. Потрібно вибрати найбільш підходящу з них, виходячи з основних критеріїв:

  • — Безкоштовне надання послуги;
  • — Обсяги наданого трафіку;
  • — Які спеціальні засоби підтримуються (PHP, MySQL та ін.).

Простий метод безкоштовного створення сайту сьогодні — це використання сервісу конструктор Wix. У цьому випадку потрібно виконати кілька кроків:

  • — Зареєструватися на сайті сервісу;
  • — Вибрати потрібну категорію для створення сайту;
  • — Використовувати будь-якої графічний шаблон з великої кількості запропонованих варіантів або створити свій шаблон.

Популярними безкоштовними програмами для створення сайтів є CMS системи — так звані движки для сайтів. Наприклад, Joomla та WordPress. Двигуни мають на увазі під собою системний комплекс програмних забезпечень, а також їх частин або модулів. Для початку роботи необхідно встановити програмну оболонку Денвер, яка містить базу даних для майбутнього ресурсу і підключити програму до цій основі, а далі слідувати стандартній схемі дій.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here