На що звернути увагу при виборі весільної відеозйомки

0
7
Видеосъемка

Весілля одна з найважливіших подій в житті наречених. Тому дуже хочеться, щоб ця подія лишилась в пам’яті назавжди, а що збереже пам’ятні моменти краще, ніж професійна відеозйомка. Саме тому важливо не помилитись і обрати відеооператора-професіонала, котрий зафільмує кожен щасливий момент цього видатного дня.
Ось декілька лайфхаків, котрі допоможуть Вам прийняти правильне рішення в цьому нелегкому виборі:
1. Знайомство з роботами. Подивіться пару весільних роликів того самого відеооператора — це допоможе Вам зрозуміти, наскільки творчо людина підходить до своєї роботи. Відрізняються ці роботи чимось чи вони всі однакові? Наскільки професійно знято та змонтовано кожне весільне відео.
2. Якість техніки. Зверніть увагу, що за камери та апаратуру використовує відеооператор. Якої якості його відеороботи — цифрові чи FullHD. Від цього залежить якість весільного відео, котре Ви отримаєте в кінці.
3. Кількість працюючих відеооператорів та камер. Багатокамерна весільна зйомка дозволить Вам отримати справжній весільний фільм, з охопленням всіх цікавих моментів.
4. Відштовхуватись від ціни. Ви, як клієнт,повинні розуміти, що вартість якісного продукту не може бути така сама, як більш дешевого аналога. Якість завжди коштує гроші. Якщо в Вас є певна межа, більше якої Ви не готові заплатити обсудіть це з відеооператором, послугами котрого Ви хочете скористатись, можливо, разом Ви зможете знайти оптимальне рішення, саме для Вашого весілля.
5. Чи співпрацюють разом фотограф і відеооператор. Якщо вони працюють в парі — це взагалі ідеальний варіант.
Творче об’єданання Sеменюк пропонує послуги весільної відеозйомки та весільного фотографа, деталі на нашому сайті http://semenyuk.lviv.ua.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here