Хостінг — послуга, на якій не можна економити

0
13

Хостінг — це послуга з розміщення сайту на постійно працюючому сервері. Вам потрібно, щоб ресурс швидко і добре працював? Тоді подбайте про вибір потужного і стабільного сервера. Практика показує, що обрати якісний хостінг нелегко. Чим гірший сервіс, тим більше проблем для власників сайтів. Тому недостатньо просто забити в пошук «хостінг україна» і вибрати перший-ліпший варіант. Економити тут не можна. Довіряйте тільки надійним і перевіреним компаніям.

Хостінг від Realhost — якість, підтверджена часомКартинки по запросу хостинг в украине

Компанія пропонує клієнтам кілька варіантів тарифних планів:

1. Windows Міні (1000 Мб на диску, можливість розміщення 1 сайту, по 1 базі MSSQL і MySQL);

2. Windows Стандартний (2000 Мб, 5 сайтів, 5 баз MSSQL і MySQL);

3. Windows Профі (5000 Мб, 10 сайтів, 10 баз MSSQL і MySQL);

4. Windows Максимальний (30 сайтів, 30 FTP користувачів, 30 базі MSSQL і 10 MySQL).

Кожен з представлених тарифів включає налаштування планувальника завдань, інтерфейс для пошти і т.п. Щоб скористатися послугою або отримати детальну інформацію, відвідайте офіційний сайт компанії https://realhost.pro/hosting. Там ви зможите знайти відповіді на всі ваші запитання,а працівники колл центру допоможуть вам знайти вихід навіть із самих складних ситуації, перевірено на практиці!

Клієнтам пропонується можливість виконати точне і детальне налаштування хостінгу. Якщо у вас є «сітки» сайтів, ви зможете налаштувати кожен без особливих зусиль. Не має значення, на якій CMS працює ресурс. Хостінг підтримує роботу з будь-якими проектами.

Доступ до ресурсів сервера здійснюється як простим способом, так і за допомогою захищеного з’єднання. Клієнти Realhost можуть не сумніватися, що їх персональні дані та інша важлива інформація не будуть перехоплені третіми особами, незалежно від того, звідки здійснюється доступ до сервера.

Окремо варто відзначити технічну підтримку клієнтів. Працівники Realhost готові допомогти в перенесенні і розміщенні сайтів, гарантуючи стабільну роботу сервера без збоїв та інших проблем. Щоб скористатися цією пропозицією, зв’яжіться з представниками компанії за контактним телефоном або надішліть листа на електронну пошту.

Доступна ціна — одна з головних причин, чому клієнти вважають за краще співпрацювати з Realhost. Крім того, компанія допомагає економити, пропонуючи знижки. Наприклад, знижку 7% отримають користувачі, які оплачують тариф «Максимальний» на 12 місяців.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here